Výroba je plynulá, zásobování probíhá, to bylo řečeno a nic se nemění. Zatím. V potravinářských firmách běží výroba ve třísměnných provozech, šest a půl dne v týdnu, řada pracovníku zůstává v práci 12 až 14 hodin, firmy zřídily ve svých prostorách za dodržení všech hygienických a bezpečnostních podmínek místnosti, kde mohou být přes den děti zaměstnanců. A to vše za jedním jediným účelem – aby první věta tohoto komentáře mohla platit. Aby byly pulty obchodů plynule zásobovány a spotřebitelé se dostali ke všem potravinářským výrobků, ale i ovoci, zelenině, masu v takovém sortimentu, na jaký jsou zvyklí. V sobotu to na webu Potravinářské komory (PK) ČR uvedla prezidentka PK ČR Dana Večeřová.
MINIMÁLNÍ A ZARUČENÁ MZDA 2019
Kolik dostanete, když přijdete o práci. Podpora v nezaměstnanosti 2024